Noi, la Herbagetica, ținem întotdeauna cont de părerile și dorințele voastre, ale clienților noștri. Tocmai de aceea, analizăm constant feedback-ul primit și încercăm să vă oferim produsele care vă ajută și de care aveți nevoie. Iar ca să vă convingem de acest lucru, vă anunțăm bucuroși că am introdus din nou în stoc unele dintre cele mai solicitate produse:

 matase_1_1 Mătase Porumb – 30 cps – stoc limitat
Mătasea de porumb este un produs recomandat în cazul cistitelor, ale infecțiilor renale, chisturilor renale, diabet, hipertensiune etc. 
 frunze_1 Frunze de măslin – 30 cps – stoc limitat

Extracul de frunze de măslin se utilizează ca adjuvant în cazul diabetului de tip I și II, ateroscleroză, hipertensiune, deficiențe imunitare, gripă, hepatita virală B etc.

 olivo-forte2 Olivo Forte – 70 cps

Olivo forte contribuie la stimularea sistemului imunitar, protejarea sistemului cardiovascular, menținerea concentrației normale de glucoză din sânge, creșterea capacității antioxidante a organismului, protejarea organismului în cazul radioterapiei.

 reglatens2 ReglaTens – 70 cps

ReglaTens se utilizează în cazul hipertensiunii arteriale, al tensiunii arteriale oscilante, în cazul tulburărilor cardio-vasculare pe fond nervos sau pe fondul meteosensibilității, dar și în cazul bolilor coronariene (ischemie / insuficiență cardiacă).

 renal_1_2 Renal Forte – 70 cps
Renal Forte contribuie la funcționarea normală a sistemului urinar, reduce riscul infecțiilor urinare, stimulează diureza, scăzând retenția de apă și previne formarea caliculilor renali.
 hormonal_2 Zeo Hormonal – 70 cps
Zeo Hormonal este un inhibitor al acțiunii estrogenilor, un chelator de metale grele, un puternic antioxidant precum și un reglator hormonal.
 prostato_promo_3 Prostato Stem – 200 cps
Prostato Stem contribuie la regenerarea celulară a prostatei, susține sănătatea și funcționarea normală a prostatei, asigură o urinare normală, inhibă formarea și dezvoltarea celulelor canceroase la nivelul prostatei și îmbunătățește viața sexuală.
 chlorella_promo_1 Chlorella – 200 cps
Chlorella este un produs imunostimulent, antitumoral, antiasmatic, antioxidant, chelator al metalelor grele din organism, având și efecte hipotensive, antiulceroase, radioprotectoare sau depurative.

Voi ce produse Herbagetica vă comandați cel mai des?