Te-ai saturat de starile de oboseala, de racelile frecvente, de problemele musculare, de balonari? Intr-o societate in care ritmul alert isi pune amprenta asupra stilului de viata, curatarea organismului a devenit o preocupare din ce in ce mai accentuata. In conditiile in care organismul elimina zilnic toxine, un raspuns pentru un stil de viata echilibrat este detoxifierea.

O solutie pentru curatarea organismului este zeolitul, un mineral format in urma interactiunii dintre lava vulcanica si apa de mare. Poate fi considerat drept o sita pentru corpul uman, unul din beneficiile majore fiind eliminarea metalelor grele si a metalelor radioactive din organism. De asemenea, poate fi  folosit si pentru eliminarea toxinelor in general, a infectiilor virale sau bacteriene. Folosit drept remediu si in medicina traditionala indiana, chineza si rusa, aceasta roca vulcanica continua sa creasca in popularitate, devenind un remediu naturist tot mai cunoscut si pe piata romaneasca.

Informatiile cu privire la procesul de detoxifiere sunt din ce in ce mai numeroase, existand diferite opinii si sfaturi. Insa, zeolitul, asa cum sugereaza si numele (“zeo”-a fierbe, “lithos”-piatra), prin compozitia sa, vine in ajutorul organismului, curatandu-l fara a lasa efecte adverse. Metalele grele, precum plumbul, mercurul, cadmiul, etc., ajung in organism in urma poluarii apei, alimentelor, atmosferei. Aceste toxine sunt prinse in structura moleculara a zeolitului si sunt eliminate fara a afecta electrolitii benefici.

Curatarea eficienta a organismului nu este asigurata numai de consumul unor fructe sau legume verzi. Acum te poti bucura mult mai usor de o detoxifiere performanta, care sa asigure starea de bine a corpului.

Adopta cura potrivita de detoxifiere si te vei simti energic, plin de viata si cu un organism fortificat.