Se spune că ochii sunt fereastra sufletului şi mulţi din noi am avut ocazia de a constata că acest lucru este cât se poate de adevărat. Iată de ce ochiul de care te vei simţi atras(ă) dezvăluie câteva aspecte destul de importante despre tine şi personalitatea ta.

Aşadar care este ochiul care te atrage cel mai mult? 1,2,3,4,5,6,7,8 sau 9? Poţi alege mai mult decât un ochi dacă te simţi atras(ă), însă baza o va reprezenta prima imagine aleasă.

Dacă eşti atras(ă) de numărul 1, firea ta este una DESCHISĂ. Esti tipul de persoană care va primi aproape oricine în viața și inima ta. Consideri că este mai bine să îţi asumi un risc şi să rişti să fii rănit(ă) decât să te închizi în faţa lumii. Tu nu arăţi lumii fricile sau nesiguranţele pe care le trăieşti. Eşti de părere că problemele tale trebuie să ţi le rezolvi în privat. Încerci să fii pe deplin alături de persoana care are nevoie de tine, chiar dacă în interior, suferi. Ajutându-i pe ceilalţi este modul în care tu te vindeci pe tine.

Dacă ochiul numărul 2 este alegerea ta, atunci eşti o fire CONŞTIINCIOASĂ. Eşti tipul de persoană care înceracă mereu să lase o impresie bună şi să facă lucrul corect. Crezi că acţiunile tale au un impact în vieţile celorlalte persoane, indiferent  cât de importante sau cât de mici sunt. Tu nu arăţi cât de îngrijorat(ă) şi cât de supărat(ă) eşti. Vezi multe injustiţii şi nenorociri pe care le ţii pentru tine. Îţi devotezi viaţa în a fi cea mai bună persoană posibilă. Este minimul pe care îl poţi face cu timpul petrecut pe această planetă.

Ochiul 3 spune că eşti TORTURAT(Ă). Esti o persoană cu un trecut tumultuos care încă te afectează. Nu te poţi abţine să nu gândeşti că viaţa este un fel de joc cosmic bolnav. Încerci să îţi găseşti pacea oiunde poţi. Nu arăţi lumii gândurile tale cele mai întunecate. Ai multe de îndurat însă le ţii pentru tine. Pe dinafară poţi fii extrem de senin(ă) uneori. Eşti expert(ă) în a te aduna şi ridica după ce cazi.

Alegerea ochiului 4, te descrie drept o fire FILOZOFICĂ. Esti tipul de persoană căreia îi place să gândească şi regândească totul. Îţi place să ajungi la înţelesul profund al lucrurilor. Te pierzi atât de mult în gândurile tale încât uneori este greu să deosebeşti albul de negru. Nu arăţi lumii cât eşti de nesigur(ă) în legătură cu tot ceea ce te înconjoară. Cu toate acestea, chiar dacă încă nu ai lămurit lucrurile, ai încredere în faptul că lucrurile se vor rezolva. Tu vezi viaţa ca pe un puzzle şi îţi place să te joci cu piesele până când se potrivesc împreună. S-ar putea să nu îţi dai seama vreodată de semnificaţia tuturor lucrurilor, dar eşti împacat(ă) cu ideea.

Dacă ai ales ochiul 5, atunci eşti o fire MISTERIOASĂ. Eşti tipul de persoană care încă nu te-ai descifrat pe tine însuţi, aşadar mult succes celor care înceracă acest lucru. Eşti o provocare formată din o mulţime de contradicţii, iar starea ta de spirit se schimbă repede. Odată ce te-ai descoperit, te schimbi într-o altă persoană. Nu le arăţi sau spui prea multe despre tine, celor din jur. Eşti o persoană ce foloseşte puţine cuvinte, iar modul de a acţiona este derutant. Preferi să observi oamenii înainte de a interveni într-o discuţie. Faci doar afirmaţii de care eşti sigur(ă).

Ochiul 6 te descrie drept o persoană SENZITIVĂ.  Esti o persoană care vede tot şi nu uită nimic. Eşti pe aceeaşi undă cu lumea. Simţi totul la un nivel profund, iar uneori chiar şi cele mai prosteşti lucruri te afectează. Eşti o persoană care poate fi foarte uşor determinată să râdă  sau să plângă în funcţie de sentimentele trezite. Nu vrei să arăţi lumii cât eşti de fragil(ă), în schimb le arăţi celor din jur cât de receptiv(ă) şi cât de perspicace poţi fi. Poţi antiicpa cu uşurinţă ce urmează să se întâmple în viaţa ta. Adesea eşti prima persoană care vede ce se va întâmpla.

Alegerea ochiului 7 spune despre tine că eşti o persoană PĂTIMAŞĂ. Eşti o persoană mereu energică şi pasională. Nu este nimic subtil la tine vreodată. Tinzi să iubeşti sau să urăşti totul. Ai foarte multe idei şi te hotărăşti rapid. Nu arăţi lumii cât eşti de neliniştit(ă) eşti. Ai foarte multă energie, iar prea multă înseamnă că poţi fi foarte agitat(ă). Totul pentru tine se joacă la mize mari. Nu te poţi abţine să nu creezi dramă în mintea ta.

Dacă ai ales ochiul 8, atunci eşti o persoană EXCENTRICĂ. Eşti o persoană care are interese, credinţe şi practici neobişnuite. Nu-ţi pasă prea mult despre tradiţii şi reguli. Faci lucrurile în felul tău şi laşi piesele să cadă acolo unde or cădea. Tu arăţi lumii totul despre tine. Nu ai nimic de ascuns ci doar râzi de cei care te judecă. Ţi-ai dori ca mai multă lume să fie ca tine. Este multă bucurie în a fi nonconformist.

Ochiul 9 te descrie drept o persoană intuitivă. Eşti tipul de persoană care înţelege foarte bine lumea cât şi persoanele din jurul său. Nu arăţi cât de multe cunoşti. Tu îţi poţi da seama de foarte multe din tonul şi expresiile celor din jur. Ştii întotdeaună când eşti minţit(ă). Arăţi lumii eaxct ceea ce vrei să arăţi. În afră de a fi foarte priceput(ă) la a citi persoanele din jur, ştii de asemenea când eşti sub observaţie pentru a fi citit(ă). Îţi dai seama când eşti manipulat(ă) şi ştii cum să manipulezi o altă persoană dacă vrei. Totuşi, de obicei nu recurgi la asta.

[Sursa articol]

Tu, ce ai ales?