Perioada magică a anului stă să bată la ușă și cu siguranță cu toții o resimțim prin traficul zilnic, cozi, liste de cumpărături, cadouri, meniul atent gândit pentru masa de sărbători alături de familie și cei dragi și multe multe alte lucruri. Dar…cel mai important este să nu uităm esența acestei perioade și în ce constă, cu adevărat, bucuria și magia Sărbătorilor de iarnă. Să fie primii fulgi de nea? Sau un simplu gest? Bucuria de a dărui și sentimentul de fericire de pe fața celui ce primește cadoul, sentiment ce nu poate fi transpus în cuvinte? Totodată, în această perioadă vrem să fim mai buni, să ajutăm pe cei mai puțini norocoși ca și noi…Dar de ce doar în această perioadă? Noi credem că fiecare dintre noi poate fi mai bun, poate inspira pe cei din jur în orice moment al anului, indiferent de situație. Cum? Prin gesturi simple, cum ar fi să ajuți o persoană în vârstă să traverseze strada sau să citească ceva ce nu vede, prin a fi atent la cei din jur, la nevoile acestora, prin a ne gândi că putem face lucruri bune chiar noi, nu să așteptăm să înceapă vecinul.

Uitându-ne în spate, la realizările acestui an, putem spune că a fost un an plin de succes, realizări, împliniri: produse nou lansate, clienți noi, clienți mulțumiți, proiecte noi încheiate cu succes, parteneriate interesante, pline de provocări. Iar pentru noul an 2016? Ce ne dorim? Ce vă doriți? În primul rând să fim sănătoși! Astfel vom avea putere să creăm proiecte și povești noi de succes prin produsele 100% naturale Herbagetica.

Voi ce planuri aveți pentru 2016?

Alături de clasicul și sincerul mesaj “Sărbători Fericite!”, Herbagetica vă dorește Lumină, Iubire, Împliniri! pentru noul an ce vine!

2016